Nu cred că centrala mea e problema și nu cred că eu ar mai trebui sa fac ceva, eu am făcut tot ce tine de mine, centrala mea merge in permanență! Ea nu are căldură de 2 ani, și podelele mele sunt gheață, tot eu sunt vinovată că nu am centrala mai buna? Eu nu vreau că ea sa isi pună sistem de încălzire doar ca sa pot opri eu căldura, eu vreau sa nu îmi mai răcească pereții comuni! Exista lege care spune că nu ai voie sa te debransezi de la sistemul public de termoficare fara sa montezi o alta sursă de căldură! La asta mă refeream!
Buna ziua, locuim la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje!
Acum 2 ani ne-am debransat de la Colterm si ne-am pus centrala, am primit acord de la toti vecinii! Tot in aceeasi perioada a solicitat si vecina de sub noi(et 2) acordul de a se debransa! Noi, de buna credinta am semnat, insa nici in ziua de azi, dupa 2 ani nu a montat o alta sursa de caldura in aparament, mentionand ca nu are bani! Sunt 2 ani de cand imi raceste peretii, ia eu consum multa caldura pt a putea incalzi apartamentul! ce putem face legal in aceasta situatie? cui ar trebui sa ne adresam, sa inaintam o reclamatie? Administratia ridica din umeri!