avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Activitate marilin

Activitate marilin

Daca am executare silita pt neplata unui credit bancar, mi se poate executa si casa chiar daca nu am girat cu ea?
Care este cea mai ieftina modalitate pt a transfera o proprietate imobiliara de la o persoana fizica in proprietatea unei firme
Răspuns la discuția executare silita bunuri mobile
Multumesc mult, m-ati mai linistit. O sa continui sa platesc ratele si mai vedem ce se va intampla...
incuviintarea nu s-a obtinut de la Judecatorie, citez:,,In temeiul art 52 din legea 93/2009 privind institutiile financiare nebancare contractul dvs de credit constituie titlu executoriu si urmeaza sa demaram procedura de executare silita impotriva bunurilor d-voastraimobile, mobile, inclusiv a oricaror sume banesti pe care le primiti(salariu,pensie,depozite bancare). Pentru evitarea inceperii procedurii silite va somam sa achitati debitul total pana la data de 08.04.2011.
Mentionez ca este vorba de CETELEM IFN SA
Dar bunurile mele sunt pe numele sotului, pot fi executate daca datoria este a sotiei?
Nu prea inteleg ce inseamna. nedumerirea mea este de ce nu imi pun poprire pe salariu si vor sa imi ia vechiturile din casa?
Multumesc
Multumesc pt sfat.
Ce inseamna mai exact executare silita mobiliara? Vine executorul si imi ia masina si televizorul vechi? Ce poate face cu ele?
Am incercat asta dar raspunsul a fost ca ei nu au primit nici o reglemnetre cu privire la bugetarii carora li s-a micsorst salariul. Problema este ca acum creditul se afla la executor si mi s-a deschis alt cont pentru plata integrala a creditului.
Multumesc.
Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul cu 25%nu am am mai putut sa platesc si aceasta rata, deoarece mai am un credit mai mare la care abia reusesc sa platesc rata lunara.
Am primit o comunicare de la banca respectiva ca ma executa silit daca nu platesc intreaga suma de 5000 lei pana pe 08.04.2011.
Ce inseamna asta mai exact?
Mentionez ca nu am casa pe numele meu, iar singurele bunuri sunt un autoturism vechi de 11 ani, 2 televizoare, o masina de spalat, frigider si cam atat.
Vin sa imi ia aceste bunuri sau imi pun poprire pe salariu?
Au voie sa faca asa ceva?
Am auzit ca daca depun pana pe 08.04.2011 o suma de bani de 200-300 lei se revine asupra executarii?
Ce ma sfatuiti?