avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Activitate liviu liviu555

Activitate liviu liviu555

Lucrez in domeniul apărării si in urma unui infarct in anul 2012, am fost clasat apt limitat de către comisia de expertiza medico-militara. Anual m-am prezentat pentru revizuire. In ultimul an, starea de sănătate mi s-a înrăutățit de la 30%incapacitate la 40%, si comisia de expertiză medico-militara mi-a dat ca recomandare pe decizie evitarea stresului neuropsihic. In urma deciziei, am fost nevoit sa merg si la medicul de medicina muncii.. In cazul in care in fișa factorilor de risc este trecut ca sunt supus din natura locului de muncă stresului neuropsihic, medicul de medicina muncii nu ar trebui sa dea inapt? Întrucât continuarea executarii serviciului pe postul actual îmi dăunează sănătății din moment ce comisia de expertiză recomandă evitarea stresului, iar fisa factorilor de risc menționează ca exact acestui factor sunt dispus. Va mulțumesc anticipat..
Bună ziua.. Dacă conform fișei de evaluare a factorilor de risc, pe funcția actuală sunt supus stresului neuropsihic iar in urma unei decizii medicale emisa de către o comisie medicala pentru evaluarea capacității de lucru am primit scutirea si evitarea stresului neuropsihic, medicul de medicina muncii este obligat să-mi dea diagnosticul,, inapt'' pentru continuarea activității pe acceasi funcție? Dacă da, as avea rugamintea să-mi dați si baza legală. Va multumesc.