avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters69910

Activitate ContSters69910

Răspuns la discuția Pensie de invaliditate
da multumesc din inima pentru raspuns cred ca d-voastra mati lamurit pe deplin in cazul meu trebuie sa incerc sami gasesc acceptul pentru situatia cea mai avantajoasa pt mine Stima si respect d-le Valeriu miati dat un raspuns pe intelesul tuturor o zi buna si multa sanatate
buna seara va multumesc pt intelegere as dori dace e posibil co medical trebuie sa fie de 90 zile fara intrerupere? am efectuat 75 de zile de co medical mam intors la lucru mi sa cerut din nou vizita medicala tip auto iar policlinica specializata ma declara inapt cond auto as dori sa cer evaluarea capacitati de munca a pensiei de boala a oricarui lucru deoarece nu am din ce sa traiesc iar din punct de vedere legal Angajatorul poate face concedierea mea pe motiv de ?
sa va dea d-zeu sanatate toate cele bune astept raspunsu de ceva timp
inca o data va multumesc dn inima celor care mati ajutat asa cum ati putut sa va dea d-zeu sanatate multumesc doamnei Gabriela pt raspunsul dat o zi buna aveti grija de voi eu nam avutde aia am ajuns aicea
noi cei mai modesti cautam pe undeva iesire dintro situatie anume pe care probabil neam creeato singuri dar fara voia noastra e de vina SOARTA sau lipsa de bani? noroc ca mai gasim amagire in apeluri publice la ajutor si intelegere
multumesc pt indrumari da ce sa fac?nu ma prea pricep si sint stresat de timp dar mai ales de situatia in care ma aflu, nici nu stiu daca sa multumesc lui d-zeu ca mai sint printre cei vi o zi buna
Multumesc pt raspuns ,sanatate si toate cele bune
am suferit un accident de munca in urma accidentului am fost operat pe craniu dar am ramas cu LIPSA DE SUBSTANTA OSOASA CRANIANA adica am nevoie de placa pe craniu ,sint in concediu medical de 70 de zile,accidentul este recunoscut de ITM ma pot pensona?lucrez din 1979 am 50 de ani iar pe cartea de munca in jur de 24-26 de ani de vechime [contributi la asigurari medicale] de meserie sint sofer profesionist gradele bce .Rog cineva daca ma poate ajuta cu un raspuns sau recomandare ozi buna tuturor