Bună! Mi-am dat demisia și a fost aprobată și urmează să îmi dea restul de salariu. Este legal dacă se face inventarul la restaurant după demisie și îmi reține din salariu?
Buna ziua! Daca esti exmatriculat de la facultate pentru neplata taxei de studii, trebuie achitata ulterior? Am avut cateva probleme financiare si de aceea nu am putut continua facultatea. Vreau sa imi recuperez diploma de bac de la facultatea precedenta. Pot sa ma oblige sa platesc taxa restanta? Pot sa ma dea in judecata pentru neplata sau mai intai o sa imi dea un avertisment? Cand cineva este exmatriculat universitatea nu este obligata sa instiinteze cealalta parte cu privire la acest fapt? In carnetul online nu este specificat nimic la rubrica situatie financiara sau documente.
Secretariatul nu m-a contactat si nu mi-a zis care este procedura pe care trebuie sa o urmez. In contract si in regulamentul universitatii nu am vazut sa se specifice ce se intampla in cazul unei exmatriculari si nu am vazut un termen pentru plata taxei restante.Este stipulat ca in cazul reinmatricularii trebuie achitate debitele datorate. Eu acum sunt la alta faculatate in cadrul aceleiasi Univesitati ,dar nu am avut probleme. La ce ma pot astepta?
Multumesc!