avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Exmatriculare facultate- neplata taxei
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Exmatriculare facultate- neplata taxei

Buna ziua! Daca esti exmatriculat de la facultate pentru neplata taxei de studii, trebuie achitata ulterior? Am avut cateva probleme financiare si de aceea nu am putut continua facultatea. Vreau sa imi recuperez diploma de bac de la facultatea precedenta. Pot sa ma oblige sa platesc taxa restanta? Pot sa ma dea in judecata pentru neplata sau mai intai o sa imi dea un avertisment? Cand cineva este exmatriculat universitatea nu este obligata sa instiinteze cealalta parte cu privire la acest fapt? In carnetul online nu este specificat nimic la rubrica situatie financiara sau documente.
Secretariatul nu m-a contactat si nu mi-a zis care este procedura pe care trebuie sa o urmez. In contract si in regulamentul universitatii nu am vazut sa se specifice ce se intampla in cazul unei exmatriculari si nu am vazut un termen pentru plata taxei restante.Este stipulat ca in cazul reinmatricularii trebuie achitate debitele datorate. Eu acum sunt la alta faculatate in cadrul aceleiasi Univesitati ,dar nu am avut probleme. La ce ma pot astepta?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Copii legalizate - motiv de exmatriculare? Cristina_RS Cristina_RS Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Am fost sunata azi de la secretariatul facultatii pe care o urmez ca sa mi se comunice ca daca nu depun diploma de Bac in ... (vezi toată discuția)
Facultatea refuza sa imi restitutie diploma de bacalaureat robogdaniasi robogdaniasi buna ziua.am fost student la facultatea de medicina veterinara din iasi la zi/taxa timp de un an jumatate.in anul 2 sem 2 am renuntat la facultate din motive ... (vezi toată discuția)
Terminat facultate management in 2001 nelicentiat, in 2014 am aflat ca sunt exmatriculat mariana37 mariana37 Am fost la facultate in 2014 sa-mi iau o adeverinta si o foaie matricola si am aflat ca sunt exmatriculat. Mi s-a spus ca s-a trecut la sistemul Bologna si ... (vezi toată discuția)