avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Copii legalizate - motiv de exmatriculare?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Copii legalizate - motiv de exmatriculare?

Buna ziua. Am si eu o nelamurire.

Am fost sunata azi de la secretariatul facultatii pe care o urmez ca sa mi se comunice ca daca nu depun diploma de Bac in original la dosar, voi fi exmatriculata.

Actele mele originale se afla in prezent la prima facultate, unde am fost exmatriculata din motiv de neplata. Ideea e ca efectiv nu am bani sa platesc taxa respectiva.

Am mai avut aceasta discutie cu secretariatul de la facultatea curenta (la inceputul semestrului 2), cand puteam intra la buget daca aveam diplomele in original, dar le-am explicat foarte frumos ca nu imi permite buzunarul (replica venita a fost in genul: "adica iti permiti sa platesti taxa aici, dar nu-ti permiti sa-ti eliberezi actele?")

Am citit regulamentul universitatii si nicaieri nu scrie ca poti fi exmatriculata din cauza ca nu am actele in original la dosar (ci doar copii legalizate).

Ce vreau eu sa stiu este: este legala cererea lor? Chiar pot sa fiu exmatriculata din cauza ca la dosar la a doua facultate am doar copii legalizate + adeverinta care specifica ca actele in original se afla la prima facultate?

Astept un raspuns. Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:57, 5 Septembrie 2015
Daca in regulamentul universitatii nu scrie ca puteti fi exmatriculata din cauza ca nu ati depus actele in original la dosar, atunci afirmatia acestora nu are suport legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)
Facultatea refuza sa imi restitutie diploma de bacalaureat robogdaniasi robogdaniasi buna ziua.am fost student la facultatea de medicina veterinara din iasi la zi/taxa timp de un an jumatate.in anul 2 sem 2 am renuntat la facultate din motive ... (vezi toată discuția)