avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Activitate graurus

Activitate graurus

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am gasit pe Oficiul Național al Registrului Comerțului o locatie in care se gasesc date despre firmele inregistrate:
[ link extern ]

Poate mai ajuta pe cineva.

O zi frumoasa si multumesc de ajutor avocatnet.ro
Multumesc pt acesta sugestie, doar ca EXACT acest lucru doresc sa fac, dar nu stiu pe unde :))))
De aici si intrebarea pe acest site.
Poate pt unele persoane e o informatie la mintea cocosului, dar pt mine nu e.

Acestea sunt intrebarile la care as dori o sugestie MAI UTILA daca e posibil:

Unde as putea sesiza acest lucru, pt ca proprietarul firmei se face ca ploua chiar daca l-am rugat sa-si modifice sediul social?

Cum as putea sa gasesc lista firmelor care ar avea sediul social pe apartamentul meu?
Cu siguranta a fost incheiat inainte de vanzarea apartamentului, asta daca exista contract.
Pentru celelalte elemente ce ati intrebat nu stiu.

Eu am aflat dand search pe google despre faptul ca ceva firma are sediul social pe apartamentul meu.
Buna ziua,

Am cumparat un apartament acum ceva timp, iar proprietarul a omis sa mentioneze ca apartamentul figureaza ca sediul social pt o firma a unei rude.
In acest moment firma respectiva figureaza cu sediul social pe apartament, chiar daca nu are acordul meu.

Unde as putea sesiza acest lucru, pt ca proprietarul firmei se face ca ploua chiar daca l-am rugat sa-si modifice sediul social?

Cum as putea sa gasesc lista firmelor care ar avea sediul social pe apartamentul meu?

Multumesc!