avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social omis la cumpararea unui apartament
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social omis la cumpararea unui apartament

Buna ziua,

Am cumparat un apartament acum ceva timp, iar proprietarul a omis sa mentioneze ca apartamentul figureaza ca sediul social pt o firma a unei rude.
In acest moment firma respectiva figureaza cu sediul social pe apartament, chiar daca nu are acordul meu.

Unde as putea sesiza acest lucru, pt ca proprietarul firmei se face ca ploua chiar daca l-am rugat sa-si modifice sediul social?

Cum as putea sa gasesc lista firmelor care ar avea sediul social pe apartamentul meu?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: graurus , utilizator 16:08, 7 Decembrie 2023
Buna ziua, depinde daca contractul de sediu este unul de comodat sau unul de inchiriere, daca a fost inscris in CF, daca are data certa, cand s-a incheiat, etc.
Cu siguranta a fost incheiat inainte de vanzarea apartamentului, asta daca exista contract.
Pentru celelalte elemente ce ati intrebat nu stiu.

Eu am aflat dand search pe google despre faptul ca ceva firma are sediul social pe apartamentul meu.
Pai interesati-va.
Multumesc pt acesta sugestie, doar ca EXACT acest lucru doresc sa fac, dar nu stiu pe unde :))))
De aici si intrebarea pe acest site.
Poate pt unele persoane e o informatie la mintea cocosului, dar pt mine nu e.

Acestea sunt intrebarile la care as dori o sugestie MAI UTILA daca e posibil:

Unde as putea sesiza acest lucru, pt ca proprietarul firmei se face ca ploua chiar daca l-am rugat sa-si modifice sediul social?

Cum as putea sa gasesc lista firmelor care ar avea sediul social pe apartamentul meu?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am gasit pe Oficiul Național al Registrului Comerțului o locatie in care se gasesc date despre firmele inregistrate:
[ link extern ]

Poate mai ajuta pe cineva.

O zi frumoasa si multumesc de ajutor avocatnet.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot deduce cheltuielile legate de sediu? ContSters115967 ContSters115967 Am un apartament care figureaza ca sediu si punct de lucru. Locuiesc in alt apartament. Se pot deduce toate cheltuielile legate de sediu? ...intretinere, ... (vezi toată discuția)
Sediu srl alu alu Vreau sa infiintez un SRL, cu doi asociati. Unul dintre ei locuieste cu o ruda de gradul I, avand carte de identitate la acea adresa. Se poate folosi acea ... (vezi toată discuția)
Doua firme, acelasi sediu social? clepsidra clepsidra stiu ca e posibil sa fie doua sau chiar trei firme la aceeasi adresa (vorbind despre sediile lor, nu puncte de lucru). dar as fi interesata sa stiu care sunt ... (vezi toată discuția)