avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Activitate Vali 35

Activitate Vali 35

Va mulțumesc pentru răspuns și pt intenția de a-mi arata faptul ca nu pot intra în proces nepregătit.Am cunoștinta de aceea lege trecuta în răspuns dar speram ca prin intenția de necunostinta de dosar (invocând pe persoana fizica inaintea începeri procesului ) sa pot da termen în instanta pt a mi permite un avocat din punct de vedere financiar . În vederea pregătiri pot spune ca nu am competenta unui avocat și a unui om cu o pregătire pt o dezbatere succesorala notariala și nu judecătorească.Referitor la interesele contrare pot spune ca deținem o sesizare de succesiune în original (timbru pe ea) din anul 1994 după soțul (bunicul tatălui meu) care trebuia dezbătută iar la camera notarilor apare înregistrată(menționez ca în ea sunt trecuți toți moștenitori) de aici am plecat cu ideea de a crede ca în dosarul de instanta sa nu apară alta succesiune pt ca atunci vorbim de marturii mincinoase.
Tatăl meu este persoana cu handicap și doresc sa l reprezint într-un proces, între varul meu și soția celuilalt var decedat.
De ce procura am nevoie?
Menționez ca în acest proces trebuie sa faca parte și surorile tatălui meu care și ele doresc sa mi facă o procura pentru a nu se deplasa la proces.
Pot merge în instanta cu aceste procuri pe persoana fizica fără avocat?
Doresc sa aduc dovezi în proces ca mai exista moștenitori.
Avem impresia ca în procesul de judecata între cei doi s a făcut uzucapiune în instanta pentru un titlu de proprietate care provine de la bunica având și noi dreptul la moștenire.
Cum pot întra în posesia de dosar (complet) nu aceea varianta după just. Ro?



Rog a ma ajuta cu un sfat,....
Varul meu este în proces de judecata cu soția fratelui sau după moartea lui . Soția la dat în judecata pentru a ramane moștenitoare, menționez ca nu au copii, invocând în instanta ca are anumite semnături din partea lui. Sunt în proces aflându-se la sentința finala în ianuarie 2024. Cum pot sa știu ce se afla în dosarul de judecata deoarece eu și surorile mele deținem o copie după un titlu de proprietate provenit de la bunica noastră după care nu s a făcut succesiunea avand ca drept după decesul tatălui meu de o cota de 1/2 dn titlu.
Ne este teama ca în instanta una dintre părți sa fi făcut uzucapiune sau succesiune în timpul procesului fără a ne anunță și doar cita la ziar,apoi ei aducand în proces și acel titlu ca moștenire.
Ma pot adresa instantei cu cerere de întâmpinare pe persoana fizica și nu prin avocat?
Ma pot prezenta la proces (deoarece știu data procesului după just.ro) fără avocat? Menționez ca dețin următoarele acte :copie certificat deces bunica mea, certificat deces tatal meu, copie titlu de proprietate (originalul aflându-se la varul meu), copie deces și căsătorie a varului decedat,copie deces a mătuși mele.