avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate Georgi97

Activitate Georgi97

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pe 29 e ultima zi, in cat timp ajunge notificarea de la avocat? Maine pe 26 trebuia sa ne prezentam la notar.
Buna ziua, acum doua saptamani am facut un antecontract sa vand apartamentul pentru care am primit avans. Acum cumparatoarea s-a razgandit, maine era contractul final, pana pe 29 martie era perioada limita si doreste banii de avans inapoi cu toate ca e stipulat in antecontract ca pierde avansul iar eu dau dublu daca ma razgandesc. Cum trebuie sa fac ca sa dovedesc ca nu a mai vrut apart si sa nu ma dea pe mine in judecata ca nu am vrut sa i-l mai vand? Sunt de ajuns mesajele primite pe whtsp? Nu vreau sa restitui avansul.Multumesc
Răspuns la discuția Nereguli apartament nou
Da, exista o masa credala, sunt 23 de oameni inscrisi, au cumparat pe antecontract apartamentele in 2019 la faza de proiect pentru ca anul acesta constructorul sa le vanda dublu altora pentru ca niciunul nu notase in cartea funciara ca ei erau proprietari pana la contractul final.

Răspuns la discuția Nereguli apartament nou
Nu s-a facut receptia finala, i s-a permis sa vanda asa. Multumesc pentru raspuns, sper sa vand apartamentul intre timp.
Buna ziua, am cumparat un apartament intr-un bloc nou, in contract scrie ca dezvoltatorul trebuie sa asigure toate utilitatile, apa, gaze, curent. Numai ca intre timp el a intrat in faliment si curentul este cel de tip santier. La nivelul asociatiei s-a luat decizia ca noi sa platim punctul trafo ca sa putem avea electricitate direct de la furnizor. Acum ne obliga sa dam 1000 de euro de apartament, sunt 300 de apartamente. Atat de mult costa un punct trafo? 300.000 de euro? Suntem obligati sa dam acesti bani chiar daca in contract scrie ca dezvoltatorul trebuie sa faca acest punct? Eu am dat prima rata, dar intentionez sa nu mai dau nimic. Multumesc!