avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Activitate Diaana991

Activitate Diaana991

Bună ziua! Azi a fost făcută pe fiecare cont bancar pe care îl am poprire ptr suma de 2289 de lei, oare îmi vor trage toată suma odată? Exista vreo alta cale sa pot plății asta poate un alt împrumut?
Bună! Lucrez la un magazin alimentar împreună cu o altă colegă. Deocamdata eu sunt în concediu medical, timp de 4 zile, aceasta îmi ține locul. Întrebare mea este, eu perioada asta trebuie să o recuperez? Eu nu i-am cerut să îmi țină locul ,am anuntat seful că mă simt rău.
Peferct deacord , dar în cazul dat : Merg la mazin , iar un vecin recalcitrant nu imi permite sa paarchez in fata portii sale ma rog gardului sau,nederanjând cu absolut nimic și fiind pe domeniul public ce ar trebuii să fac ? Si de partea cui este dreptatea? Masina se află pe drum public( ne având spatii amenajate).

gi-jane2 a scris:

Puteti parca daca nu exista interdictie. La dvs, ar fi bine sa băgați masina in curte.

Bună ziua! Poaate cineva să mă lămurească?!
Unde parcăm mașinile în mediul rural , atunci când nu există spații amenajate. Mai ales când locuinta mea se află lângă un drum județean? Iar în fața porții nu am loc ammenajat pentru a parca , pot parca oriunde dacă nu încalc regulile prevăzute în legislație?
Sau dacă merg laa magazin sau în vecini pot parca oriunde atata vreme cât nu încalc regulile?