avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Poaate cineva să mă lămurească?! Unde ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Poaate cineva să mă lămurească?! Unde parcăm ...

Bună ziua! Poaate cineva să mă lămurească?!
Unde parcăm mașinile în mediul rural , atunci când nu există spații amenajate. Mai ales când locuinta mea se află lângă un drum județean? Iar în fața porții nu am loc ammenajat pentru a parca , pot parca oriunde dacă nu încalc regulile prevăzute în legislație?
Sau dacă merg laa magazin sau în vecini pot parca oriunde atata vreme cât nu încalc regulile?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Decembrie 2023
Diaana991, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:04, 2 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti parca daca nu exista interdictie. La dvs, ar fi bine sa băgați masina in curte.
Peferct deacord , dar în cazul dat : Merg la mazin , iar un vecin recalcitrant nu imi permite sa paarchez in fata portii sale ma rog gardului sau,nederanjând cu absolut nimic și fiind pe domeniul public ce ar trebuii să fac ? Si de partea cui este dreptatea? Masina se află pe drum public( ne având spatii amenajate).

gi-jane2 a scris:

Puteti parca daca nu exista interdictie. La dvs, ar fi bine sa băgați masina in curte.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu parcați în fata porții lui si e ok, nu va poate interzice sa parcați lângă gardul lui ca e domeniul public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare acces in curte de către șoferi care stationeaza / drum infundat olteanu ramona olteanu ramona Locuiesc pe o strada infundata, ultima casa. Lângă noi se afla o grădiniță privata. Părinții care vin sa ia copiii de la grădiniță blochează ... (vezi toată discuția)
Pot parca pe strada? Corina271 Corina271 Buna seara? Pot parca pe strada dar sa depasesc putin in fata gardului vecinei fara sa blochez nimic? Ca ma tot cert cu ea spunandu-mi ca nu e drum public si ... (vezi toată discuția)
Am parcat masina in fata proprietatii vecinului, pe domeniul ... Alexandru Herban Alexandru Herban Am parcat masina in fata proprietatii vecinului, pe domeniul public, fara a-i impiedica iesirea sau intrarea in curte. Distanta de la gardul proprietatii pana ... (vezi toată discuția)