avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am parcat masina in fata proprietatii vecinului, pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am parcat masina in fata proprietatii vecinului, pe domeniul ...

Am parcat masina in fata proprietatii vecinului, pe domeniul public, fara a-i impiedica iesirea sau intrarea in curte. Distanta de la gardul proprietatii pana la drumul public este de cca 4m, nu este trotuar si nu exista interdictie de stationare sau parcare. Rog raspuns daca am procedat corect, eu neavand inca un spatiu pt parcare.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Herban , utilizator 10:27, 20 Februarie 2023
Legea nr 273/25.11.2020 pentru modificarea OUG nr 21/2002 introduce interdictia de parcare vehicole pe domeniul public in afara spatiilor marcate in acest sens si prevede inclusiv dreptul de ridicare a respectivului vehicol de catre politia rutiera in baza dispozitiei politiei locale care a primit atributii referitor la respectarea legislatiei rutiere
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la parcare pe proprietate publica Dobrel Dobrel Buna ziua Locuiesc intr-un cartier de blocuri, dar in fata mea se afla o casa, al carei stapan crede ca spatiul din exteriorul gardului ii apartine. Problema ... (vezi toată discuția)
Plangere parcat in dreptul gardului bytza_22 bytza_22 Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie si as dori, daca puteti, sa ma indrumati : In data de 02.05.2017 am parcat autoturismul proprietate personala pe ... (vezi toată discuția)
Spatiul din fata casei serban008 serban008 Buna ziua, Pe strada pe care locuies daca ajung acasa dupa ora 18:30 nu prea mai gasesc locuri de parcare. In fata blocului meu este o casa si cand se ... (vezi toată discuția)