avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Blocare acces in curte de către șoferi care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Blocare acces in curte de către șoferi care stationeaza / drum infundat

Locuiesc pe o strada infundata, ultima casa.
Lângă noi se afla o grădiniță privata.
Părinții care vin sa ia copiii de la grădiniță blochează zilnic accesul în curte, parcand sa " ia copilul , doar câteva minute".
Stau aproape în fiecare zi sa aștept sa întru în curtea mea , cu mașina, ținând cont ca nu parchez pe strada , pe domeniul public.
Întrebarea mea e următoarea, dacă îmi las mașina parcata în dreptul gardului meu, pe trotuar neputând sa întru în curte , fiind blocat accesul, bineînțeles blocandu-l pe cel care sta parcat pe drum , în fata porții mele, primesc amenda ca am parcat pe strada sau ca l-am blocat?
Menționez e drum infundat și totuși ei merg cu mașina pana în poarta grădiniței, neputând sa întoarcă, cu spatele, și îmi blochează accesul în curte, deși ar putea parca mai în spate și sa meargă câțiva pași pe jos.

Mulțumesc!

Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2024
olteanu ramona, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum parchezi in fata unui imobil? cat woman cat woman Miau! In fata casei mele este un trotuar si implicit o strada pe care circula masinile, dar se mai si parcheaza masinile blocandu-mi mie accesul in curte ... (vezi toată discuția)
Parcarea unui autovehicul in fata portii pantene pantene vecinul meu are 2 masini si parcheaza in fata porii mele blocandu-mi iesirea din curte ,de fiecare data cand vreau sa intru s-au sa ies din curte trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Parcare în fața casei mele RoxanaFl. RoxanaFl. Parcare în fața casei mele. Bună ziua, Locuiesc la casa, iar în fața casei mele parchează frecvent vecinul de vis-a-vis, care are 2 laturi pe care ... (vezi toată discuția)