avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum parchezi in fata unui imobil?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum parchezi in fata unui imobil?

Miau! In fata casei mele este un trotuar si implicit o strada pe care circula masinile, dar se mai si parcheaza masinile blocandu-mi mie accesul in curte atat, pe poarta mica, cat si pe portile mari pe unde intru cu masina. Daca indraznesc sa atrag atentia cuiva ca mi-a blocat accesul in locuinta si sa intreb de ce nu a parcat doi metri mai la dreapta sau la stanga ( chiar daca tot langa gardul meu ar insemna sa isi puna masina, dar nu imi blocheaza accesul inauntru ) nu cred ca vreti sa stiti ce mi-aud urechile, mai ales ca sunt femeie X-(. Am o nelamurire: domeniu public, domeniu public, dar eu ce pot sa fac...in afara de a ma catara pe botul vreunei masini sa-mi descui poarta si sa intru in curte? Chiar nu exista nici o lege in ceea ce priveste parcatul in fata imobilelor?

Alte discuții în legătură

Blocare acces in curte de către șoferi care stationeaza / drum infundat olteanu ramona olteanu ramona Locuiesc pe o strada infundata, ultima casa. Lângă noi se afla o grădiniță privata. Părinții care vin sa ia copiii de la grădiniță blochează ... (vezi toată discuția)
Parcarea unui autovehicul in fata portii pantene pantene vecinul meu are 2 masini si parcheaza in fata porii mele blocandu-mi iesirea din curte ,de fiecare data cand vreau sa intru s-au sa ies din curte trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)