avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcarea unui autovehicul in fata portii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcarea unui autovehicul in fata portii

vecinul meu are 2 masini si parcheaza in fata porii mele blocandu-mi iesirea din curte ,de fiecare data cand vreau sa intru s-au sa ies din curte trebuie sa ma rog de el sa mute masina,el pretinde ca e in dreptul gardului lui si ca are dreptul sa parcheze acolo.
ce pot face in astfel de situatie?
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 09:38, 13 Octombrie 2015
Sesizati oficial politia responsabila domiciliului dv
E in dreptul gardului lui poarta sau cum, ca nu pricep... e drum public, privat?...
drumul este public ,datorita faptului ca e o curba ,in 6 metri sunt 2 porti im forma de L ,EU stau in partea mai scurta a L-ului iar vecinul meu trage masina in fata portii mele zilnic astfel blocandu-ma pe mine
Dati telefon la Politia locala sa vina sa constate si sa dispuna ridicarea masinii care va blocheaza iesirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat carla57 carla57 Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme. Un vecin de-al meu parcheaza masina de peste 5 ani in fata gardului meu, pe strada dar nu in fata portilor ... (vezi toată discuția)
Parcare in dreptul unui teren proprietate privata dianaozdal dianaozdal Am urmatoarea problema: ne-am mutat de curand intr-un complex rezidential din Voluntari si avem probleme cu un vecin care insista sa-si parcheze masina in ... (vezi toată discuția)
Blocare acces in curte de către șoferi care stationeaza / drum infundat olteanu ramona olteanu ramona Locuiesc pe o strada infundata, ultima casa. Lângă noi se afla o grădiniță privata. Părinții care vin sa ia copiii de la grădiniță blochează ... (vezi toată discuția)