avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot parca pe strada?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot parca pe strada?

Buna seara?
Pot parca pe strada dar sa depasesc putin in fata gardului vecinei fara sa blochez nimic?
Ca ma tot cert cu ea spunandu-mi ca nu e drum public si ca tot spatiul din fata casei e al iei si numai ea are voie sa parcheze.
Cel mai recent răspuns: Corina271 , utilizator 14:33, 16 Mai 2017
Buna seara,
Strada este spatiu public daca cumva doamna nu si-a cumparat si strada ( :D )
LEGAL puteti sa parcati daca respectati regulile de circulatie.
Pe doamna lasati-o sa vorbeasca, eventual indemnati-o sa va reclame la primarie oferindu-va sa-i scrieti dumneavoastra plangerea daca nu stie cum. Asta ca sa o linistiti.
Daca strada e drum public cum spuneti si dvs. cum va explicati ca mi-au venit acasa 2 echipaje de politie spunandu-mi sa imi mut masina ca daca nu imi da amenda si imi face si dosar penal,inca o data specific ca nu blocasem nicio intrare doar depasisem putin in fata gardului.
Prin accesi situatie trec si eu, numai ca propietarul spune ca are acte de propietatepe suprafata trotuarului si o parte din strada pe toata lungimea curtii. :(
Nu stiu ce sa zic,eu nu inteleg cum daca e drum public si am voie sa parchez atata timp cat nu blochez nimic ma trezesc cu politia acasa de 2 ori.
Cum e posibil asta?
De ce nu parcați în dreptul propriritații dvs.?

Alte discuții în legătură

Loc de parcare! Corina271 Corina271 Buna ziua! Am si eu o intrebare,eu nu loc de parcare in fata portii sa imi pun masina decat daca depasesc ori in fata ori in spate in ambele parti daca ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare! Corina271 Corina271 Buna ziua! Eu nu am loc de parcare in fata portii pentru ca am doar putin loc,nu imi incape masina decat daca ocup putin spatiu din cel al vecinei. Ea nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, de câteva zile găsesc în fața porți o mașină ... Dany320 Dany320 Bună ziua, De câteva zile găsesc în fața porți o mașină care este parcată,jumate pe trotuar și jumate pe stradă,cu roata din spate pe spațiu verde ... (vezi toată discuția)