avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Loc de parcare!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Loc de parcare!

Buna ziua!
Am si eu o intrebare,eu nu loc de parcare in fata portii sa imi pun masina decat daca depasesc ori in fata ori in spate in ambele parti daca depasesc putin nu blochez nimic ca nu e intrare,e gardul vecinilor.
Unu dintre iei mi-a trimis polita acasa de 2 ori ca nu am voie sa pun masina ca imi iau amenda.
Acum am depasit la celalat vecin nici asta nu ma lasa chiar daca nu blochez nicio intrare ca domne e la el in fata gardului.
Mai e un loc de parcare unde e spatele casei lui fara gard nici acolo nu imi da voie sa o pun ca e tot a lui asa zice el.
Eu stiu ca e drum public si am voie sa pun masina doar sa nu blochez vreo intrare.
Am voie sa pun masina oriunde pe strada atata timp cat nu blochez nimic?
Ca nu as vrea sa ma trezesc iar ca imi vine politita acasa.

Alte discuții în legătură

Pot parca pe strada? Corina271 Corina271 Buna seara? Pot parca pe strada dar sa depasesc putin in fata gardului vecinei fara sa blochez nimic? Ca ma tot cert cu ea spunandu-mi ca nu e drum public si ... (vezi toată discuția)
Sfat carla57 carla57 Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme. Un vecin de-al meu parcheaza masina de peste 5 ani in fata gardului meu, pe strada dar nu in fata portilor ... (vezi toată discuția)
Parcare în fața casei MoTL MoTL Bună ziua! Aș dori să aflu, ce zice legea despre parcarea în fața casei. Stau pe o stradă la care pe o parte sunt case, și pe partea cealaltă ... (vezi toată discuția)