avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate Efriam

Activitate Efriam

Puteți a-mi da un număr de telefon să vă sun pe watapp sau unde vreți să
incepând cu data de 23.11.2022.
Implementarea pedepsei con plementare de interzicere a dreptului de a conduce autovehicule pe durata termenului de supraveghere de 2 ani,conform art. 66, alin.1, lit.i din C.p. incepând cu data de 22.11.2022.
Mãsura anulärii,respectiv Eu sunt în România este posibile dacă eu de a conduce autovehicule pe perioada de un an am fost acuma la poliței rutieră și mi-au spus ca mai am un an casă pot să conduc pot nu intaleg Dece mi-a venit acea hârtie dreptul de a conduce un an a trecut anu și m-am dus la poliție rutieră și mi-au zis să mai stau un an nu intaleg. Eu acuma sunt pe samnatura sub supraveghere vin din 3 în 3 luni la samnatura dece nu mi-au dat voi sa pot conduce
Va mulțumesc frumos mai vin co întrebare vă rog frumos trebuie să scot vreo hârtie de la poliție sau ies singur din monitoriu oficial după după ce a trecut un an de la definitivă vă mulțumesc frumos pentru răspuns

Dar încă o întrebare iertați-mă vă rog frumos a trecut un an de la definitivă înseamnă ca pot să conduc în România asta am vrut să întreb va mulțumesc frumos
Efriam a scris:

Am și eu o întrebare vă rog frumos mi-a ieșit interdicția de un an de a conduce pe teritoriul Românie și am permisul al am de Belgia pot să conduc în România
conformitate cu prevederile art. 114 indice 1, din OUG 195/2002
Republicat, si având in vedere Decizia Penalã nr. 1444/22.11.2022 a Curtii de Apel Craiova, definitiva la data de 22.11.2022, prin care dm
Cum să intaleg vă rog frumos eu am fapta făcută în 2020 am fost prins sub influența alcoolului și sunt sup supravegherea mi-a venit dispun să nu conduceți pe teritoriul Românie 1 an cu data următoare și a trecut un an de la hârtia aia puteți să-mi explicați vă rog frumos
Am și eu o întrebare vă rog frumos mi-a ieșit interdicția de un an de a conduce pe teritoriul Românie și am permisul al am de Belgia pot să conduc în România