Buna ziua! Ma confrunt urmatoarea problema: sunt proprietarul unei garsoniere, iar in momentul cumpararii, fostul proprietar mi-a specificat ca detin loc de parcare, sub forma de cota in teren, deci locurile nu sunt individualizate. In contractul de vanzare-cumparare scrie clar: cota parte din teren aferenta apartamentului include si locul de parcare din curte in suprafata de 12,5 mp. Problema este cu vecinii, nu ar fi loc suficient pentru toate cele 17 apartamente, sunt doar 11 locuri. Inainte de venirea mea s-au inteles fiecare cum parcheaza, iar cand am parcat pentru ca aveam tot dreptul si si eu platesc impozit pe aceat teren, de fiecare data ma suna cineva ca am parcat pe locul lui. Cum poate fi locul cuiva daca locurile nu sunt individualizate? Ba mai mult, unii spun ca locurile de parcare ar fi distribuite doar pe apartamente, fiind un bloc mixt, dar si asa sunt 12 apartamente si 11 locuri, tot nu mi se pare plauzibil sau mai spun ca ce scrie in contractul meu nu e valid. Eu cred ca exista posibilitatea sa nu aiba fiecare trecut in contract si cota aferenta locului de parcare. Ce pot face, cum pot afla, iar daca prin absurd au toti trecut, cum se poate rezolva problema, vreau doar sa pot parca oriunde fara sa vina cineva sa imi spuna ca e locul lui, pentru ca nu este.