avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Activitate Tudorache Gabriel

Activitate Tudorache Gabriel

Falimentul personal din Marea Britanie se aplica automat si in Romania prin Conventia Uncitral? Cand am declarat falimentul in Uk nu am vazut nicaieri si nu am semnat nicaieri ca se aplica si in alte state. Multumesc
Răspuns la discuția Camere supraveghere bloc
Dar nu sunt orcine, sunt propietar de apartament in blocul respectiv, am platit tot blocul pentru a se instala camere iar pentru a vizualiza o anumita inregistrare trebuie prin politie, tribunal etc. Daca fac plangere la politie si e nefondata in urma vizualizarii inregistrarii pic eu de fraier?

vali m a scris:

Are dreptate administratorul . Nu poate viziona oricine filmarile.

Buna ziua, sunt propietar intrun bloc din Brasov cu sistem de supraveghere video si am cerut accesul la administratorul blocului la inregistrarea dintr-o zi si mi-a raspuns ca nu imi poate da aceasta inregistrare din cauza GDPR si ca trebuie sa fac o reclamatie la politie si politia va cere aceste inregistrari. Motivul pentru care cer aceste inregistrari este sa vad daca sotia mea m-a inselat si luarea(posibil furt) unor obiecte/lucruri din locuinta. Sunt plecat din tara si daca este adevarat ce suspectez o sa fie prea tarziu pentru ca inregistrarile sunt stocate 30 zile. Stiti cumva vreun articol din lege care imi da posibilitatea de a viziona aceste inregistrari? Multumesc