avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Camere supraveghere bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Camere supraveghere bloc

Buna ziua, sunt propietar intrun bloc din Brasov cu sistem de supraveghere video si am cerut accesul la administratorul blocului la inregistrarea dintr-o zi si mi-a raspuns ca nu imi poate da aceasta inregistrare din cauza GDPR si ca trebuie sa fac o reclamatie la politie si politia va cere aceste inregistrari. Motivul pentru care cer aceste inregistrari este sa vad daca sotia mea m-a inselat si luarea(posibil furt) unor obiecte/lucruri din locuinta. Sunt plecat din tara si daca este adevarat ce suspectez o sa fie prea tarziu pentru ca inregistrarile sunt stocate 30 zile. Stiti cumva vreun articol din lege care imi da posibilitatea de a viziona aceste inregistrari? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:01, 9 Decembrie 2023
Are dreptate administratorul . Nu poate viziona oricine filmarile.
Dar nu sunt orcine, sunt propietar de apartament in blocul respectiv, am platit tot blocul pentru a se instala camere iar pentru a vizualiza o anumita inregistrare trebuie prin politie, tribunal etc. Daca fac plangere la politie si e nefondata in urma vizualizarii inregistrarii pic eu de fraier?

vali m a scris:

Are dreptate administratorul . Nu poate viziona oricine filmarile.

Urgent, faceti reclamatie la Politie si explicati-le ca sunt camere de supraveghere in bloc. Urgent, nu mai pierdeti timpul ca nu sunteti oricine...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date cu caracter personal monitorizare video asociatie de propietari Andra Alexa Andra Alexa As vrea sa stiu cum pot sa aflu de la asociatia de propietari acte care sa releva faptul ca ma poate monitoriza pe camerele de luat vederi si cine are dreptul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care sunt conditiile de vizualizare din apartamentul ... FLYGIGI FLYGIGI Buna ziua, Care sunt conditiile de vizualizare din apartamentul propriu a inregistrarilor video (live) la un bloc de locuinte proprietate personala, care este ... (vezi toată discuția)
Filmari asociatie proprietari Radu334 Radu334 Buna ziua, Am facut cerere pentru retinerea filmarilor captate de camerele video de supraveghere, firmei care administreaza complexul de blocuri, in urma ... (vezi toată discuția)