Mulțumesc pt raspuns. Soția a dat declarație în fața notarului. Casa din Bocșa este a soției și moștenită de la părinți.
Imediat după deces am fost la un notar în Bocșa, am lăsat actele precizate, după o lună m-am deplasat din nou în Bocșa să văd cum se desfășoară procedura. Am fost înștiințat ca dosarul nu s-a deschis încă, și ca procedura va dura un an. Am luat dosarul și am aplecat la alt notar. Acum în decembrie mă găsesc în aceeași situație. Nimic nu s-a început. Eu nu pot să fac drumul peste ocean așa des. Nu înțeleg ce se întâmplă și cum pot să acționez
Tatăl meu a decedat în septembrie 2023. A fost căsătorit de 2 ori, prima dată în București, a doua oară în Bocșa. Din prima căsătorie a rezultat un copil-eu, și sunt singurul copil. În București a moștenit împreună cu fratele casa și terenul de la părinți. După divorț s-a mutat în Bocșa, s-a căsătorit și acolo a trăit pina la sfirsitul vieții. Soția a doua a dat declarație cu martori ca renunță la partea ei de moștenire în București în favoarea mea. Cit durează procedura de succesiune în acest caz? Ce acte îmi trebuie? Mulțumesc