avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Activitate Andr333

Activitate Andr333



Cornel Vasile a scris:

Da, este nevoie de este nevoie de Autorizație Mediu.
[ link extern ]



Si aveti cumva idee daca autorizatia de mediu se poate obtine in conditiile mentionate mai sus? Punctual, avand punct de lucru intr-un apartament si neavand dotari profesionale. Asa cum ziceam, totul este mai mult un hobby
Detin deja un srl pentru care doresc sa adaug codul caen 1092 - fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor de companie (câini, pisici, păsări, pești etc.)
Doresc sa produc momeala pentru pescuit sportiv pe care mai apoi sa o comercializez. Am studiat putin si am vazut ca majoritatea firmelor care au ca obiect de activitate acest lucru, sunt inregistrare sub codul caen 1092.
Nu inteleg exact daca este nevoie de autorizatie de la mediu. Si daca da, se poate obtine autorizatie de la mediu pentru un srl cu punct de lucru un apartament? Mentionez ca totul este mai mult un hobby si nu detin un spatiu adecvat pentru producerea momelii respective.

De asemenea, am incercat sa caut pe site-ul celor de la ANPM firmele asemanatoare, mai sus mentionate, si nu le-am gasit ca fiind autorizate in deciziile publicate acolo.