avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod Caen 1092 - autorizatie mediu?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod Caen 1092 - autorizatie mediu?

Detin deja un srl pentru care doresc sa adaug codul caen 1092 - fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor de companie (câini, pisici, păsări, pești etc.)
Doresc sa produc momeala pentru pescuit sportiv pe care mai apoi sa o comercializez. Am studiat putin si am vazut ca majoritatea firmelor care au ca obiect de activitate acest lucru, sunt inregistrare sub codul caen 1092.
Nu inteleg exact daca este nevoie de autorizatie de la mediu. Si daca da, se poate obtine autorizatie de la mediu pentru un srl cu punct de lucru un apartament? Mentionez ca totul este mai mult un hobby si nu detin un spatiu adecvat pentru producerea momelii respective.

De asemenea, am incercat sa caut pe site-ul celor de la ANPM firmele asemanatoare, mai sus mentionate, si nu le-am gasit ca fiind autorizate in deciziile publicate acolo.

Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:52, 17 Decembrie 2023
Da, este nevoie de este nevoie de Autorizație Mediu.
[ link extern ]


Cornel Vasile a scris:

Da, este nevoie de este nevoie de Autorizație Mediu.
[ link extern ]



Si aveti cumva idee daca autorizatia de mediu se poate obtine in conditiile mentionate mai sus? Punctual, avand punct de lucru intr-un apartament si neavand dotari profesionale. Asa cum ziceam, totul este mai mult un hobby
Mai bine intrebati la Agenția Națională pentru Protecția Mediului
[ link extern ]
nu puteti obtine autorizatia in conditiile de mai sus. producerea profesionala de bunuri nu este un hobby

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer autorizatii pe alta firma ArsenalCafe ArsenalCafe Buna ziua, din motive juridice suntem in impasul de a Închide societatea comercială urmând ca apoi sa deschidem un nou SRL, întrebarea mea este dacă se ... (vezi toată discuția)
Eliberare autorizatie funcționare sector 2 Andrei.brinzea Andrei.brinzea Bună ziua, În următoarele zile voi deschide un aprozar în sectorul 2 din București. Am tot încercat sa aflu care sunt actele necesare eliberării ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament pe firma 0752155290 0752155290 Bună ziua. Am și eu o nelămurire și va rog sa ma ajutați dacă se poate. Am un apartament pe pers fizica și o firma SC xxx Srl. Am închiriat ... (vezi toată discuția)