Ma lupt cu morile de vânt. Hai sa dovedim ca eu chiar am fost sa îmi pună folii și chiar mi-a cerut bani. Eu ma gândesc ca in situațiile astea e bine sa meargă o “momeala” a unui serviciu de stat sa testeze dacă într-adevăr sunt ilegalitați și nici lui sa nu ii rupă bon de ex.
Cu respect ! Dacă mi-a prestat un serviciu ( montaj folii auto/schimbat teava din baie/maturat/schimbat burlane ) , caut executantul și se sustrage de la onorarea garanției. El poate sa zică bine-mersi ca nu el a făcut. Nu a dat factura/acte, nimic…Ce e de făcut in cazul acesta? Exista controale civile ANAF sau alte servicii ? MUltimesc anticipat !
Suma respectelor ! Am cumpărat acum 8 ani un apartament care avea balconul cu bucătăria impreuna ( s-a practicat in timpurile respective unirea cu balconul ) dar nu am găsit in teancul de foi nici o evidentă de construcție. Acum vecinii când renovez pot zice ca am spart peretele . Ce e de făcut ? Ma apuc sa zidesc inapoi, s-a luat cam 2 metri din peretele de rezistența, s a lăsat grinda de sus toată și stau la ultimul etaj. Ce e de făcut ? Mulțumesc anticipat