avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Activitate lampamică

Activitate lampamică

Mă confrunt cu fix aceeași problemă. Am fost peste tot: Asociație proprietari, Protecția Mediului, Poliție, Disciplina în construcții, Protecția consumatorului etc Toți, dar absolut TOȚI au ridicat din umeri și au spus ba că nu se ocupă ei cu așa ceva, ba că se ocupă însă nu au ce face fiindcă nu există lege pentru treaba aceasta.
În concluzie noi suntem buni doar să plătim taxe și impozite și să strângem din dinți atunci când ne confruntăm cu probleme.

AnaActiv a scris:

Bună ziua.Vecinul de la apartamentul alăturat a scos tubul de evacuare al centralei termice în condensare ( prin latura mica a balconului sau) poziționat ( tubul) paralel cu fațada blocului la o distanta de circa 80 cm fata de geamul dormitorului meu( măsurat de la capătul tubului pana la marginea ferestrei) , și tot fumul imi bate în geam, neputând sa deschid geamul sa aerisesc. Instalarea a fost facuta cu o firma autorizata dar pt mine e irelevant atâta timp cât acest lucru îmi creaza disconfort. Va rog foarte mult sa-mi spuneți dacă instalarea a respectat normativele și ce prevăd acestea , care e baza legala, și ce pot face legal sa-l detrmin sa rezolve situația.Multumesc.