avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Activitate Florina2023

Activitate Florina2023

Bună ziua,
Este legal ca o unitate hotelieră care încasează mai mult de 10000 euro/an să nu dețină POS și toate încasările sa fie cash? Mulțumesc!
Bună ziua, Vă rog să mă ajutați într-o problemă: în luna decembrie am avut ore lucrate suplimentar peste normă iar luna aceasta mi s-a spus că s-au tăiat acele ore, s-au șters semnăturile din condica urmând să mi se dea liber în luna ianuarie dar, să semnez condica în zilele în care sunt liberă. Sunt conștientă de ilegalitățile care se fac și vreau sa știu cu ce sa încep pentru a-mi cere drepturile! Mulțumesc frumos!
Bună ziua,
Mulțumesc frumos pentru răspunsul dumneavoastră!
Înainte de a ma adresa Instantei de judecată, îmi recomandați să fac o adresă de informare către Directorul general?
Menționez că, șeful la care fac referire este responsabil al unui punct de lucru dintr-o instituție care aparține de județ.
Mulțumesc frumos pentru suport!
Bună ziua,
Sun angajat într-o instituție de stat. Problema este legata de superiorul acestei instituții, persoana care se comporta urât, ma denigrează în fața colegilor, bârfește spune lucruri pe care ulterior nu le recunoste și provoacă discuții între colegi, nu tratează în mod egal toți angajații privind programul de lucru, nu se implica în problemele legate de activitatea la locul de muncă însă, cere explicații, jignește și acuza fără a oferi suport. Majoritatea colegilor sunt stresați, suferă în tăcere și accepta acest comportament spunând ca "asa este el și nu ai ce sa faci, este salariul bun și acceptam, nu băgăm în seamă ".... Eu nu vreau să accept așa ceva și, ca atare, vă rog să îmi spuneți care este calea legală și cum să procedez corect pentru a rezolva aceasta situație. Menționez ca sunt pregătit profesional, mult peste funcția ocupată.
Vă mulțumesc!