avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general POS la o unitate hotelieră?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

POS la o unitate hotelieră?

Bună ziua,
Este legal ca o unitate hotelieră care încasează mai mult de 10000 euro/an să nu dețină POS și toate încasările sa fie cash? Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 01:39, 23 Ianuarie 2024
Daca a depasit 50.000 lei /an este obligata la POS. Daca nu , nu este obligata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pos pentru firma cu incasari din mai multe activitati? claudiabog claudiabog Buna ziua, M-as bucura daca m-ar putea lamuri cineva daca am nevoie de POS conform legii 209/2016 in situatia in care am incasari din mai multe activitati si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. la vanzarea unei masini este legal sa accept peste ... chilly0104 chilly0104 buna ziua. la vanzarea unei masini este legal sa accept peste 10000 euro cash? sau este obligatoriu transferul bancar. cumparatorul insista plata cash. ... (vezi toată discuția)
Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)