avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Activitate TIBERIU98

Activitate TIBERIU98

Locuiesc în casa părinților unde a fost o problema de când ma știu,
Când sa făcut de către străbunici actele vanzare cumpărare la casa sa împărțit în 2 pentru bunica mea și sora ei, bunica era căsătorită la acea vreme, dar sau despărțit după puțin timp, acum bunica și sora ei vor sa lase casa mamei mele. cum trebuie procedat? Nu sa putut efectua cadastru din cauza ca rezulta soțul și actul de vanzare nu se poate efectua și din lipsa plății al taxei de moștenitor.
Cu autoturismul pe numele altcuiva pot călători în Moldova ? Specific ca sunt trecut pe asigurare ca șofer, de fapt este tatăl meu vitreg. Dacă pot liniștit trece vama pentru perioada scurta și dacă nu de ce am nevoie pentru a face asta
Multumesc
Bună ziua, întrebare la care nimeni din instituții nu îmi știu a răspunde

Doresc sa fac bunicului meu dosar pentru îngrijire bătrâni, am de umblat la medici specialiști pentru ca are cancer la creier, diabet și alzeimer și l-am luat pentru îngrijire acasă la noi pana acum 3 săptămâni a fost autonom de acum nu se mai judeca deloc. Întrebarea mea este, sunt nepotul lui însurat cu o moldoveanca care deține permis de ședere pe perioada îndelungat cu drept de munca (5ani) iar anul acesta are dreptul sa depună pentru cetățenie, ea are dreptul sa fie nominalizata îngrijitoare bunicului meu ? Nu are încă buletin și specific ca avem și un copil de 1 an.

Nimeni nu a știut sa ma ajute
Dosarul este în desfășurare
o mai poate conduce si alta persoana inafara de mine
va multumesc nespus
AM ACHIZITIONAT UN AUTOVEHICUL DEJA INMATRICULAT IN ROMANIA, PROGRAMAREA LA INMATRICULARI DISPONIBILA ESTE ABIA PE 6 FEBRUARIE. INTREBARE SCURTA POT CIRCULA IN BAZA PROGRAMARII IN CONTINUARE CHIAR DACA EXPIRA CELE 30 DE ZILE ?