Pai astept dar deja stau de 1 luna fara masina mai dureaza inca o luna pana cand raspunde anpc si daca imi da dreptate in cel mai buna caz mi se inapoiaza banii si eu ca stau 2 luni fara masina avand copil mic cine raspunde ?
Buna seara , am cumparat de la emag o masina de spalat rufe si dupa 2 luni nu a mai functionat , am sunat la service mi-au tinut-o mai mult de 15 zile la reparat cat era termenul legal, apoi mi-au adus-o la fel cum au luat-o si mi-am dat proces verbal de negatie, am anuntat pe cei de la emag ca imi vreau banii inapoi au zis ca o sa vina cineva sa ridice masina defecta de la mine , au trecut 3 zile decand sta masina la mine degeaba si nu vine nimeni sa o ia desi ii disper cu telefoanele , am facut reclamatie la anpc si astept raspunsul de la ei , ce este de facut ca nu vror sa imi returneze banii desi au incalcat de 2 ori grav legea odata ca au trecut cele 15 zile pentru reparatie si am vazut ca trebuia sa vina sa ia produsul in 1-3 zile lucratoare , am ramas si fara bani si fara masina cu legile din Romania , ce este de facut ?? Cum se calculeaza cele 15 zile am sunat la ei pe 27.11 am inteles ca se calculeaza din a 2 a zi dupa ce suni