avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Activitate AndyAndy1

Activitate AndyAndy1

Cam este fuga de la locul accidentului, e vina mea ca eu nu am mai găsit mașină "accidentată " dar mi se părea aiurea sa merg la politie sa anunț ca am atins o mașină, nu știu pe ce strada, nu știu ce număr și nu am nici o avarie...asa mi-a zis domnul polițist.

gi-jane2 a scris:

E vb de regulamentul de aplicare al oug.

Oricum nu e treaba dvs ca nu si-a înlocuit numărul.
Dvs trebuia sa fi contestat acel pv ca nu e vb de fuga de la locul accidentului

Potrivit OUG 195/2002 republicată, respectiv art.148/alin.20 conducătorilor de autovehicule le este interzis să circule cu autovehiculul avariat mai mult de 30 de zile de la data producerii avariei

Cornel Vasile a scris:

De ce sa fie sanctionat ? .. nu cred ca exista sanctiune in lege pentru asa ceva.

Și dacă nu a reparat "paguba" În 30 de zile și circula asa cu ea, trebuie sancționat

Cornel Vasile a scris:

Paguba ramane paguba , indiferent cat timp dureaza pana ce isi repara masina .

Mi s-a suspendat permisul pentru fuga de la locul accidentului. Am atins cu cârligul nr de înmatriculare a unui vehicul. S-a trambat 2-3 mm conform pozelor de la politie. Am parcat neglijent și mi-a scăpat mașina. Având cameră pe spate m-am uitat la dauna și am căutat loc de parcare în altă parte ca obturam intrarea intr-o casa. Întrucât era zi de sărbătoare mi-a luat mai mult de 10 minute până am găsit alt loc. La revenirea la locul faptei aprox 12 minute aceasta nu mai era acolo. Proprietarul mi-a și confirmat ca era minutul 7 de înregistrare de la shoc când a întrat în mașină. Domnul polițist la sunat și am vb cu Proprietarul care după ce i-am confirmat ca m-am uitat cu cameră de masalier si-a cerut scuze și a cerut domnului polițist sa nu îmi rețină carnetul acesta l-a reținut. Eu am o întrebare, dacă a fost o fugă de la locul accidentului cu pagube materiale precum scrie în legislație, dacă mașină circulă în continuare cu "paguba" peste 30 zile ar trebui sancționat ori paguba nu mai e nici o pagubă caz în care trebuie sa mi se oprească suspendarea. Mulțumesc frumos