Mi s-a suspendat permisul pentru fuga de la locul accidentului. Am atins cu cârligul nr de înmatriculare a unui vehicul. S-a trambat 2-3 mm conform pozelor de la politie. Am parcat neglijent și mi-a scăpat mașina. Având cameră pe spate m-am uitat la dauna și am căutat loc de parcare în altă parte ca obturam intrarea intr-o casa. Întrucât era zi de sărbătoare mi-a luat mai mult de 10 minute până am găsit alt loc. La revenirea la locul faptei aprox 12 minute aceasta nu mai era acolo. Proprietarul mi-a și confirmat ca era minutul 7 de înregistrare de la shoc când a întrat în mașină. Domnul polițist la sunat și am vb cu Proprietarul care după ce i-am confirmat ca m-am uitat cu cameră de masalier si-a cerut scuze și a cerut domnului polițist sa nu îmi rețină carnetul acesta l-a reținut. Eu am o întrebare, dacă a fost o fugă de la locul accidentului cu pagube materiale precum scrie în legislație, dacă mașină circulă în continuare cu "paguba" peste 30 zile ar trebui sancționat ori paguba nu mai e nici o pagubă caz în care trebuie sa mi se oprească suspendarea. Mulțumesc frumos
Este prevăzută sancțiune, două puncte amendă.
Dar nu văd ce legătură are cu reținerea permisului celui care a părăsit locul accidentului, fiecare plătește pentru ce a făcut.
Cornel Vasile a scris:
De ce sa fie sanctionat ? .. nu cred ca exista sanctiune in lege pentru asa ceva.
Potrivit OUG 195/2002 republicată, respectiv art.148/alin.20 conducătorilor de autovehicule le este interzis să circule cu autovehiculul avariat mai mult de 30 de zile de la data producerii avariei
Cornel Vasile a scris:
De ce sa fie sanctionat ? .. nu cred ca exista sanctiune in lege pentru asa ceva.