avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Activitate vali ada

Activitate vali ada

Cu greu am obținut recalcularea vehimei,și începând de la 1 feb.trec la gradatia 3
Întrebarea este dacă mai pot să mai obținut ceva ținând cont ca e greseala lor trebuia sa trec de acum 3 ani la gradatia 3
Cornel Vasile a scris:

Aratati-le legea...

Atunci cei de la personal de ce îmi socotesc perioada de 5 ani și 2 luni 16 zile la o pătrime și cum ii determin sa mi socotească vechimea după legea muncii. Eu i-am întrebat verbal și ne știind legislația mi-au spus că așa se calculează vechimea în muncă beneficiind de grupa a doua a sporului de vechime
16.03.209 până 13.09.2012 CIM 8 0re
25.05.2012 până 11.08.2017 CIM 2 ore
03.02.2020 până în prezent CIM 8 ore
Am muncit 3 ani și 7 luni la o societate cu contract individual de muncă cu norma întreaga, la următoarea societate 5 ani și 4 luni contract individual de muncă cu 2 ore ,acuma sunt angajat ca funcționar contractul cu contract individual de muncă cu norma întreaga deci nu functionar public de 4 ani câți ani vechime ar trebui să am ?Pentru că cei de aicea au socotit cei 5 ani și 4 luni că find 1 an și 4 luni la vechimea totala și automat și la sporul de vechime an pana în 9 ani și nu 12 ani și 11luni conform legii munci.Va mulțumesc frumos.