avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate adelagiurca

Activitate adelagiurca

Este judecat în stare de libertate. Nu ,nu arest preventiv. Teama mea este ca el fiind recidivist sigur nu va privi suspendare în niciun caz și ma gândesc ca dacă ii da arest cu executare sigur ii da și cele 1089 zile ce iau rămas de făcut de la prima pedeapsa.

interventie moderator : mesajele imediat anterioare nu se citeaza, este inutil, se incarca discutia fara rost
Asta da știu clar doar instanta decide. Dar ma interesează asa cat de cât măcar sa știu dacă șansele sa fie arestat sunt mai mari decât a nu fi . Noi din ce neam interesat șansele sunt 80%
Bună seara ! Vin și eu cu o problema și în același timp și cu o întrebare.
Soțul meu este acuzat pentru trafic și deținere de droguri de mare risc in forma continua ): 4 vanzari de cocaina cu cantități de 1,74 gr , 1,78 gr , 2,28 gr si 3,88 gr in dați diferite către un colaborator al D.I.C.O.T + plus la perchezitia de la domiciliu au mai găsit 14 gr Cannabis. Totul sa întâmplat când el era în perioada de supraveghere dacă spun bine (mai exact în primele 8 luni de când sa eliberat).
Acum câteva zile a primit rechizitoriul acasă urmând sa fie dosarul trimis în instanta și citate părțile.
El a mai fost condamnat în trecut la 9 ani pentru furt , a iesit pe eliberare conditionata ,ramanandu-i 1089 zile . Acum întrebarea mea este șansele sa fie condamnat din nou cu executare care sunt ? Și dacă va fi condamnat se va pune și coada rămasă? Care este pedeapsa maxima care o poate primi ?