avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara ! Vin și eu cu o problema și în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara ! Vin și eu cu o problema și în același timp ...

Bună seara ! Vin și eu cu o problema și în același timp și cu o întrebare.
Soțul meu este acuzat pentru trafic și deținere de droguri de mare risc in forma continua ): 4 vanzari de cocaina cu cantități de 1,74 gr , 1,78 gr , 2,28 gr si 3,88 gr in dați diferite către un colaborator al D.I.C.O.T + plus la perchezitia de la domiciliu au mai găsit 14 gr Cannabis. Totul sa întâmplat când el era în perioada de supraveghere dacă spun bine (mai exact în primele 8 luni de când sa eliberat).
Acum câteva zile a primit rechizitoriul acasă urmând sa fie dosarul trimis în instanta și citate părțile.
El a mai fost condamnat în trecut la 9 ani pentru furt , a iesit pe eliberare conditionata ,ramanandu-i 1089 zile . Acum întrebarea mea este șansele sa fie condamnat din nou cu executare care sunt ? Și dacă va fi condamnat se va pune și coada rămasă? Care este pedeapsa maxima care o poate primi ?
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2024
adelagiurca, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:58, 8 Ianuarie 2024
Bună dimineața.
Doar instanta poate decide pedeapsa pentru cat merita. Sa modificst legea si in urma rezulta 3ani condamnare sau intre 5-15 ani depinde dupa caz + coadă.. Va trebuie un avocat bun
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2024
Manuela Rășină, administrator
Asta da știu clar doar instanta decide. Dar ma interesează asa cat de cât măcar sa știu dacă șansele sa fie arestat sunt mai mari decât a nu fi . Noi din ce neam interesat șansele sunt 80%
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2024
Manuela Rășină, administrator
"dacă șansele sa fie arestat sunt mai mari decât a nu fi"
Vorbiti despre arestul preventiv sau despre arestul in vederea executarii hotararii penale ce va fi sa vie?
Din ce spuneti dvs, arestat preventiv nu ar fi la acest moment? Sau este? (pentru ca nu am inteles).
Deci, presupunand ca acum este judecat in stare de libertate, mai ramane in discutie doar varianta ulterioara ramanerii definitive a unei hotarari judecatoresti. Sens in care, pentru ipoteza viitoare, sansele evaluate de dvs la 80% sunt foarte foarte optimiste. Din punctul meu de vedere sansele sa execute o pedeapsa in detentie sunt 99%.
Este judecat în stare de libertate. Nu ,nu arest preventiv. Teama mea este ca el fiind recidivist sigur nu va privi suspendare în niciun caz și ma gândesc ca dacă ii da arest cu executare sigur ii da și cele 1089 zile ce iau rămas de făcut de la prima pedeapsa.


interventie moderator : mesajele imediat anterioare nu se citeaza, este inutil, se incarca discutia fara rost
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2024
trandafir2, moderator
Da, teama dvs este justificata, ati apreciat corect situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat pentru ultraj contra bunelor moravuri frusin frusin as dori si eu sa aflu o parere,fratele meu e arestat de 3 luni ptr. ultraj contra bunelor moravuri a avut si infractiunile de vatamare si distrugere care au ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri kiszmeth kiszmeth Va rog sa ma lamuriti intr-o situatie destul de delicata si complicta. Este vorba de un tanar de 32 de ani care nu este la prima abatere - recidivist. Este ... (vezi toată discuția)
Recidivist sau nu? theo_i theo_i Am si eu o intrebare. Prietenul meu este inculpat intr-un dosar privind traficul international de droguri, fiind arestat preventiv. Saptamana viitoare o sa ... (vezi toată discuția)