Nu l oblig să și închidă balconul, dar atâta timp cât există la balcoane o scurgere in centrul balconului anume pt apa pluviala iar dansul și a pus gresia greșit cu panta laterala, cauza care a prelins apa pe lateralele balconului și nu în centru unde avea scurgerea și asa mi a distrus toată vopseaua de pe balcon și în interior cred că asta ar putea fi un motiv bine întemeiat de al obliga la cheltuieli.
Acum 15 am închis balconul de la apartamentul meu, iar vecinul de mai sus și a pus gresia in balcon in mod gresit, cu panta pe exterior, toată apa pluviala se scurge pe păreții balconului meu, apa care a distrus balconul in exterior și interior. Am făcut reparațiile necesare la care punându mă de acord cu dansul a spus că v a partecipa la cheltuieli, când am terminat lucrarea nu a mai vrut sa mi de-a nici un ban spunând ca nu l am anunțat în timp. Și alte scuze. L-am notificat printr-un birou dar și a pus avocat și el că nu mi datorează nimic pt că acolo este un jgheab al blocului și din acea cauza pierde apa, dar balconul lui este deschis deci toată apa pluviala se scurgea pe păreți deci nu știu cum să fac, cheltuieli de judecată depășesc ce trebuie sa mi de-a el mie, cine mă poate ajuta cu un sfat, va rog.
Am renovat balconul din cauza că de nenumărate ori vecinul de sus m-a inundat, mi-a deteriorat balconul exterior și interior in ultimi 10 ani de nenumărat ori. Are pusă gresia greșită și nu avea rosturi la câteva gresi și din cauza asta se scurgea apă și în interior. Apa pluviana se prelingea pe exterioriorul balconului meu închis cu miseria din balconul lui, cu pământul de la vasele de fiori deteriorând partea exterioara și interioara a balconului. Eu stau în străinătate și dansul muncește în afară de aceea nu am reușit să iau legătura cu el, Am renovat totul încă o dată, am reușit să iau legătura acum cu dânsul dar nu vrea să mă despăgubească in totalitate, am cum sa recuperez toți banii de la el dacă îl dau in judecata?