avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, Am renovat balconul din cauza că de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, Am renovat balconul din cauza că de nenumărate ...

Buna seara,

Am renovat balconul din cauza că de nenumărate ori vecinul de sus m-a inundat, mi-a deteriorat balconul exterior și interior in ultimi 10 ani de nenumărat ori. Are pusă gresia greșită și nu avea rosturi la câteva gresi și din cauza asta se scurgea apă și în interior. Apa pluviana se prelingea pe exterioriorul balconului meu închis cu miseria din balconul lui, cu pământul de la vasele de fiori deteriorând partea exterioara și interioara a balconului. Eu stau în străinătate și dansul muncește în afară de aceea nu am reușit să iau legătura cu el, Am renovat totul încă o dată, am reușit să iau legătura acum cu dânsul dar nu vrea să mă despăgubească in totalitate, am cum sa recuperez toți banii de la el dacă îl dau in judecata?

Alte discuții în legătură

Plata reparatii in chirie mickwin mickwin Buna ziua. Tin intai sa fac o scurta povestire pentru a putea apoi da un raspuns Sunt o persoana care sta cu chirie de vreo doi ani in acelasi ... (vezi toată discuția)
Balconul meu, vecinul de la parter si asa-numitul inginer OltitzzenV OltitzzenV Va rog, daca poate cineva, sa ma lamuriti in urmatoarea situatie data: Locuiesc intr-un bloc recent construit (dat in folosinta in 2014) la etajul 1 din 2. ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuință pt. inundație oana252 oana252 Vecinul de deasupra mă inunda constant, datorita faptului ca nu-și curăță apa și zăpada din balcon (gresia îi este înclinată spre interior, adică ... (vezi toată discuția)