avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Activitate Vio91

Activitate Vio91

multumesc pentru raspuns.Avand in vedere ca doar s-a postat pe portal sentinta si inca mai exista cale de atac nefiind definitiva,se mai poate face ceva?
Buna ziua,
Zilele trecute am primit sentinta de divort,pentru casnicia cu fosta sotie,impreuna cu care am doi copii minori.In sentinta publicata momentan doar pe portal,pentru divortul de comun acord,scrie clar ca trebuie sa platesc 1/6 din venituri pentru fiecare copil.Lucru pe care l-am acceptat fara nici o problema,pentru ca sunt copii mei si este vorba de o suma necesara pentru cresterea lor.Problema apare insa la faptul ca,odata la 6 luni primesc si o prima destul de consistenta pe care nu as vrea sa o includ in aceste plati.Bineinteles fosta sotie isi doreste ca aceste prime sa nu fie excluse de la calcul,dar avand in vedere ca pensia alimentara este in jur de 1000 $,luna de luna(deci nu pot fi acuzat ca le-ar lipsi ceva copiilor si ca sunt un tata care nu se gandeste la ei),iar eu ii las ei si partea mea de casa achizitionata impreuna cu ea,tot pentru stabilitatea si bunastarea copiilor si o iau de la zero,m-ar ajuta ca aceste prime ocazionale sa fie excluse de la calcul.Mentionez ca partajul nu este inca facut.Exista vreo varianta sa le exclud?
Multumesc anticipat!