avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate Sorin Petre

Activitate Sorin Petre

Buna ziua! Se pare ca am gresit, nu doresc cutodia copiilor ci vroiam sa stiu daca este posibil ca cel putin unul dintre ei sa locuiasca cu mine dupa divort. In legatura cu casa din UK unde stam momentan, dupa o dicutie lunga, am cazut de comun acord sa nu o vindem si sa locuim in continoare impreuna ( stiu ca suna ciudat) sa putem avea grija impreuna de copii. Insa imi este teama sa nu se razgandeasca in timp si sa nu mai pot vinde casa sa putem impartii ce ramane (am inteles ca trebuie si acordul ei daca ramane ca copropietar dupa divort si nu sa facut partajarea la timp). Va multumesc!
Buna ziua! Va deranjez cu cateva intrebari care va pot parea banale dar chiar nu stiu cum si ce sa fac. Locuiesc in UK cu sotia si cei doi copii minori iar impreuna cu aceasta am hotarat sa divortam. Casa unde locuim este cumparata in vara anului trecut cu ajutorul bancii, la fel si o garsoniera in Romania achizionata in urma cu cativa ani! Prima intrebare este daca putem tine dupa partajare garsoniera ca si coproprietari, si daca in cazul in care unul dintre noi se razgandeste in timp o putem vinde si imparti valoarea ramasa dupa achitarea bancii? Cea de-a doua intrebare este legata de custodia copiilor. Eu imi doresc foarte mult custodia ambilor copii dar din pacate acelasi lucru il vrea si ea. Credeti ca am vreo sansa sa primesc in instanta custodia a macar unuia dintre ei? Va multumesc anticipat!