avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate V024

Activitate V024

Buna ziua, Multumesc pentru raspuns.

Demersurile sunt facute, astept noutati in zilele urmatoare.

O zi buna
Buna ziua, casatorie in Romania, divort in Canada, procedura recunoastere divort in Romania facuta prin Consulatul de la Montreal, cu traduceri autentificate si tot ce trebuie; procedura s-a oprit putin in faza finala la evidenta populatiei Bucuresti / MI cu o hai sa zicem problema de neconcordanta de nume la documentele sotiei - in Quebec, conform codului civil, persoanele feminine au si numele de dinainte de casatorie ; intrebare : exista o conventie intre Romania si Canada cu privire la modul acesta de lucru / recunoastere reciproca de sistem juridic privind numele in situatii ca aceasta ? Am vazut ca exista aceasta recunoastere reciproca cu privire la echivalarea diplomelor.- numele meu pe diploma include si initiala tatalui, ministerul din Quebec nu a facut o problema din asta, consider ca s-a conformat legislatiei romane. Va multumesc pentru raspuns
Buna ziua, cumva in aceeasi situatie, dar mai avansat cu procedura, totul facut prin Consulatul de la Montreal, cu traduceri autentificate si tot ce trebuie; procedura s-a oprit putin in faza finala la evidenta populatiei Bucuresti / MI cu o hai sa zicem problema de neconcordanta de nume la documentele sotiei - in Quebec, conform codului civil, persoanele feminine au si numele de dinainte de casatorie ; intrebare : exista o conventie intre Romania si Canada cu privire la modul acesta de lucru ? Va multumesc pentru raspuns