avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Activitate AleSSyaa

Activitate AleSSyaa

Va multumesc pentru raspuns !

Este posibil ca asociatia sa aiba drept de recurs la o asemenea hotarare?
Buna ziua...am datb in judecata asociatia de proprietari in legatura ca penalizari mai vechi de 3 ani, pe motic ca ar trebui prescrise.


Astazi am primit un rspuns. Problema este ca nu inteleg exact ce vor sa spuna, datorita limbajului juridic. Va rog sa ma ajutati.

"Admite in parte acţiunea
Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea formulată de reclamantă.Constată împlinit termenul de prescripţie extinctivă a dreptului la acţiune al pârâtei faţă de reclamanta pentru suma de 3972,42 lei, reprezentând penalităţi de întârziere calculate pentru perioada: 2007-11.2008. Respinge celelalte pretenţii ale reclamantei."
in momentul in care am achitat am vrut sa fac si dosar cu venituri , cerere pentru stregerea penalitatilor dar administratorul mi-a spus ca nu are normele metodologice si ca degeaba fac...adica chiar daca faceam nu mi-l primea !
Pe mine ma intereseaza daca dupa finalizarea acestui proces as pute deschide un altul in care sa dau eu in judecata asociatia folosindu-ma de aceasta lege !
Va multumesc!
restanta am achitat-o integral la 22.03.2011
dar eu am achitat inainte de iulie 2011...
Adica eu nu mai pot beneficia de aceasta lege?
deci in acest caz trebuie doar sa ma prezint in instanta fara dreptul de mai depune vreun act... ? Va multumesc! Se pare ca aceasta fraza trebuia sa o mentionez de la inceput...
Va multumesc...inca o intrebare ...in citatie imi este precizat " Cu mentiunea ca se va discuta exceptia perimarii cererii. " Ce inseamna acesta fraza ?
Va multumesc pentru informatii...eu sunt chemata in instanta pe data de 12 iunie 2012...cum ar trebui sa procedez pentru a inainta aceasta cerere in fata instantei de fond...si actele doveditoare...ar trebui sa fac acest lucru inainte de data de 12 iunie ?
procentul a fost de 0.12% si am primit si copii dupa calculul penalizarilor...si am observat in anumite cazuri si mici greseli de calcul...pe mine ma intereseaza daca am vreo sansa sa beneficiez de legea 175/2010... sau ce as putea sa fac sa nu mai platesc banii acestia pentru ca nu avem de unde... vreau sa va spun ca stam la etajul 4 si ne ploua in casa dar stam asa pentru ca nu ne permitem sa facem acoperisul pentru ca administratorul refuza ca sa ii oblige pe locatari sa contribuie la refacerea acoperisului....de cand avem apartamentul (1982) nu dat nici macar cu var...pentru ca nu ne permitem ...
Buna seara...pe 23 februarie 2011 am primit citatie conform careia asociatia de proprietari m-a actionat in judecata pentru restante + penalizari....In citatie era mentionat urmatorul lucru: "sa depuneti intampinare si inscrisuri doveditoare, in ex. 2 si copie certificata, cel putin 5 zile inainte de primul termen; cu copii de pe cerere si inscrisuri. sa depuneti: dovada veniturilor dvs si ale membrilor de fam. impreuna cu care locuiti, pt a se stabili daca beneficiati de lg 175/2010 si dovada calitatii de proprietar a dvs. La primul termen nu am facut nimic altceva decat sa depun chitantele precum ca am achitat restanta...dar am facut greseala sa nu depun si actele care erau cerute mai sus ( venituri ) ....
Pe 15 iulie am mai primit o citatie Recurs - pretentii .... administratorul ne-a mentionat clar ca vrea sa-i platim si penalizarile ( are o problema personala probabil cu noi, pentru ca dintre toti locatarii care mai au rrestante si penalizari numai noua ni se cer aceste penalizari...)
Astazi din nou am primit citatie Fond - pretentii ...
Va rog ajutati-ma ...nu ne permitem sa platim penalizarile de 5506.65 lei ... veniturile noastre sunt prea mici... suntem o familie monoparentala (mama si 2 fete) !
Avem vreo sansa sa beneficiem de acea lege ?
Va multumesc anticipat!