am cumparat recent de la cineva un autoturism adus din germania cu numere provizorii valabile pana in 03.mai2011.(scrie pe placute).am primit brieful mare cel vechi pe numele fostului proprietar neamt anulat,brieful mare si cel mic noi,pe numele celui care mi-a vandut masina.dar in acte nu scrie nicaieri pana cand sunt valabile numerele.pe brief-ul mic scrie ca e valabil pana in 02.02.2011.vanzatorul mi-a spus ca au fost prelungite de el pana in luna mai,dar nu mi-a dat nici o dovada.se poate sa nu fie adevarat si eu sa merg cu masina ilegal?
buna ziua,din anul2004 pana in 2008 am lucrat ca sofer la un patron care nu avea licente,rovignete si alte acte care sunt necesare unui camion astfel am cumulat amenzi de circulatie in valoare de 140 milioane lei vechi.eu locuiesc lintr-un apartament ANL dat de primarie in anul 2003 impreuna cu familia mea,contractul de inchiriere fiind pe numele sotiei.luna aceasta sotia a fost chemata la ADP pentru a se reinnoi contractele de inchiriere si i s-a spus ca din cauza amenzilor mele nu i se aproba contractul.am fost in audienta la primar sa-mi aprobe un angajament de plata esalonat si mi-a spus ca legea spune ca amenzile trebuiesc platite acum jumatate din suma si cealalta jumatate in 3 rate lunare ceea ce pentru venitul meu lunar este imposibil.i-am explicat domnului primar si celor de la biroul de executari silite situatia ca nu pot plati o asemenea suma lunar,asta insemnand 70milioane lei vechi pe loc si cate 23milioane pe luna timp de 3 luni,salariul meu fiind de 20 mil.pe luna.in cazul cand nu platesc aceasta suma nu-mi va aproba contractul si vom fi nevoiti sa plecam din apartament.v-as ruga sa ma indrumati dvs.sau sa imi spuneti daca este legal ca pentru amenzile mele sa raspunda sotia mea{contractul de inchiriere este pe numele ei}sau daca mai am vreo sansa.