am cumparat recent de la cineva un autoturism adus din germania cu numere provizorii valabile pana in 03.mai2011.(scrie pe placute).am primit brieful mare cel vechi pe numele fostului proprietar neamt anulat,brieful mare si cel mic noi,pe numele celui care mi-a vandut masina.dar in acte nu scrie nicaieri pana cand sunt valabile numerele.pe brief-ul mic scrie ca e valabil pana in 02.02.2011.vanzatorul mi-a spus ca au fost prelungite de el pana in luna mai,dar nu mi-a dat nici o dovada.se poate sa nu fie adevarat si eu sa merg cu masina ilegal?
In Germania, in cazul numerelor de inmatriculare cu durata limitata, pe placutele de inmatriculare se trec data completa a valabilitatii acestora. Spre deosebire de Romania unde se trec numai luna si anul pana cand sunt valabile respectivele numere.
Buna ziua , cum e in cazul motocicletelor? As dorii sa-mi cumpar o motocicleta din germania , dar aceasta nu mai are nici verificarea facuta nici asigurarea . Cum transport nu gasesc cu ce sa o aduc de acolo , as venii pe motocicleta pana acasa . Ce ma intereseaza e faptul daca pot sa scot din germania numere provizorii pentru a ajunge pana in Romania . Daca da , pana la ce pret s-ar ridica numerele si de unde le-as putea procura , eu limba germana nu o stiu , doar engleza o cunosc la nivel de conversatie , asa ca niste informatii mi-ar fii utile . Va multumesc .