avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat fiscal auto refuz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat fiscal auto refuz

buna ziua ,am cumparat o masina second cu numere rosii de la cineva din judetul alba,localitatea aiud,mentionez eu sant din baia mare,numere care au fost scoase in data de 27 decembrie 2016,cu valabilitate pina in 25 ianuarie 2017,la cumparare ,domnul din aiud nu mi a oferit certificat fiscal,nu a trecut o la primarie ,el cumparand o inainte cu cateva zile de la cineva din craiova,judetul dolj care l a randul lui nici el nu i a dat certificat fiscal ,doar contractul intre neamt si el,brieful mare ,mic ,asigurarea valabila 30 de zile si autorizatia provizorie de circulatie valabila 30 de zile ,am luat legatura cu domnul din craiova care a scos primul rand de numere rosii dar el nu poate sa scoata certificat fiscal pt ca are datorii mari la fisc ,si nu e nici obligat sa o inregistreze decat dupa 30 de zile ce acumparat o el din germania (are contract de vanzare intre el si neamt din 25 decembrie 2016),dar odata ce a scos numere provizorii pe judetul dolj apare in baza de date si mie imi trebuie fiscalul lui,si relativ celui din judetul alba.ce ar trebui sa fac? sa cer in instanta recunoasterea dreptului de proprietate? multumesc.eu vreau doar sa inmatriculez masina
Cel mai recent răspuns: gabinuno , utilizator 19:29, 10 Februarie 2017
Daca amiabil nu puteti solutiona,ramane sa analizati oportunitatea actiunii in instanta impotriva vanzatorului
multumesc mult ,pot sa va intreb daca dureaza mult un astfel de proces si daca am sansa sa fiu refuzat sa mi inmatriculez masina dobandita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiscal auto Alin1317 Alin1317 Buna seara tururor! Am cumparat o masina sh din Craiova,judetul Dolj. Au trecut 3 saptamani si fiscalul nu a ajuns. Vanzarorul nu raspunde la telefon,nu pot ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto din germania pay pay Buna seara, Am achizitionat in 07.12.2013 o autoutilitara adusa cu 2 zile inainte din Germania. Pe brief-ul German al masinii apare proprietar un autohaus, ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto oct 2017 sicabboy1 sicabboy1 Doresc sa cumpar un autovehicul de la o firma. Autovehiculul a fost adus din Germania si i s-a scos primul set de numere rosii in judetul TM. Este adevarat ca ... (vezi toată discuția)