avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Fiscal auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Fiscal auto

Buna seara tururor!
Am cumparat o masina sh din Craiova,judetul Dolj. Au trecut 3 saptamani si fiscalul nu a ajuns. Vanzarorul nu raspunde la telefon,nu pot sa dau de el. La fata locului am facut un contract de VC intre mine si el. Contractul nu are stampila pusa,este doar semnat de mine si el. Am toate actele masinii,ea fiind pe Germania. Am brieful mare/mic si CMR. Precizez ca pe 7 iunie am programare la RAR. Am scos un rand de numere rosii acolo pe numele lui ca sa pot veni cu ea pe "roti". Eu sunt din Bucuresti. Imi puteti spune daca pot face ceva sa inscriu masina? Daca da,astept. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:58, 25 Mai 2017
In lipsa certificatului fiscal si a fisei de radiere nu puteti finaliza procedura de inmatriculare vehicul
Documentul incheiat de dv cu vanzatorul ,nefiind autentificat sau prin firma specializata nu va ajuta la inmatriculare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal auto refuz gabinuno gabinuno buna ziua ,am cumparat o masina second cu numere rosii de la cineva din judetul alba,localitatea aiud,mentionez eu sant din baia mare,numere care au fost ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta nu o pot scoate de la impozit. Mihai1081 Mihai1081 Buna ziua. Anul acesta in februarie am venit din Germania in concediu in Romania cu un autoturism proprietate personala inregistrat in Germania cu toate taxele ... (vezi toată discuția)