avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate BogdanStefan1

Activitate BogdanStefan1

Nu am fost indentificat corect, procesul verbal a fost intocmit in lipsa mea iar masina este pe numele tatalui meu. Amenda a venit pe numele lui, CNP-ul lui si adresa lui insa la volan am fost eu.
Buna ziua! Am primit o amenda de la Politia Locala Constanta in urma unei 'dispute' (daca o pot numi asa) cu un politist local pe baza ca am intrat intr-o intersectie inchisa pentru asfaltare (total eronat in conditiile in care muncitorii erau pe trotuar, nu exista niciun indicator / semn cum ca acolo se lucreaza si nici politistul in cauza nu era in intersectie pentru dirijarea traficului). Intrebarea este urmatoarea: Procesul verbal este nul in conditiile in care ora este eronata si numarul de inmatriculare scris gresit? Tin sa precizez ca dansul mi-a dat amenda pe baza articolului 8 pct. 1 din HCL 77/2021 si sanctionat de articolul 18 din HCL 77/2021. Iar ca un plus, daca as avea castig de cauza in situatia de fata, m-ati putea ajuta pentru formularea contestatiei? Va multumesc anticipat, Bogdan!