avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Activitate Negruzza1

Activitate Negruzza1

Vă mulțumesc frumos pentru răspunsuri!
Sunt un pic derutata acum datorită răspunsurilor diferite..
Credeam ca dacă nu semnez acel contract, nu are nici o valoare?
Mi s a întâmplat mai de mult să mi se trimită un CIM pe mail, cu nr de înregistrare, tot, de un alt angajator și sa se răzgândească acesta.. Deci nu am mai apucat să îl semnez și bănuiesc că l-au anulat, inchis, nu știu cum funcționează, dar mi au spus doar in mesaj cum ca să consider aplicația pt respectivul job închisă..

Întrebarea 2: semnarea ofertei de angajare, are vreo valoare legală? Cu obligații?
Ce se întâmplă dacă nu semnez contractul? Plătesc vreo amendă?
Menționez că nici nu am fost trimisă la medicina muncii până in prezent.

3: fara aviz de la medicina muncii, CIM este nul?
Acest aviz poate fi făcut doar de angajator în cazul in care locul de munca nu prezintă condiții deosebite sau sunt obligată sa merg la un anumit control?

4: unde se pot verifica angajatorii de către salariați, daca odată începuta munca, aceștia declară și ne plătesc taxele?

5.poate ne puteți atașa un link unde putem găsii documentele pe care angajatorul este obligat sa ni le prezinte la angajare și începerea lucrului efectiv.

Mulțumesc anticipat
Bună ziua,
Pe. 22 ianuarie am început munca cu un nou angajator , însa contractele au întârziat, astăzi este sărbătoare iar mâine ar trebui să mă duc iarăși. Patroana spune că s gata contractele însă eu, inca nu am apucat sa l semnez, am semnat doar oferta de angajare și le am trimis documentele : CI, CN, adev medic familie apt de muncă si diploma de studii.
Eu m am răzgândit și nu as mai dori sa mai continui aici, la această firma.
Cum procedez legal?
Trebuie să i anunț? Notificare?
Posibil sa existe un contract pe numele meu insa inca nu l am văzut?!
Ce este legal de făcut in acest caz?
Mulțumesc