Nu am dat vina pe nici o lipsa...deja luati aceasta problema personal.Eu doar eram zapacita de atatea pareri si nu mai stiam ce sa fac.
Daca veti mai citi inca o data primul meu mesaj veti vedea ca cererea mea de divort a fost din culpa exclusiva a paratului.
Si daca considerati ca vorbind cu "misto " aveti mai mult succes in a face oamenii sa se simta prost...
Nu am spus ca am deja un avocat.Singurul meu contact cu avocatul a fost in august , cand mi-a redactat cererea de divort.Am postat aici in speranta ca voi fi lamurita.Poate ca dvs vi se par explicatii banale , insa cum eu nu am avut nici o intalnire cu instanta pana acum chiar nu am de unde sa stiu care sunt procedurile.Nu este domeniul meu si este logic ca nu am nici o legatura.Daca m-ati intreba dvs cateva detalii despre o problema medicala mi s-ar parea si mie ca cereti explicatii banale.
Oricum , multumesc pt timpul acordat.
Data post: Miercuri, 12 Noiembrie 2008, 11:18
Subiect: RE: Divort
In concluzie , ar trebui sa retrag cererea , sa asteptam implinirea unui an de la data casatoriei pt ca mai apoi sa inaintam o cerere semnata de amandoi.
M-au zapacit sfaturile avocatei care a redactat cererea mea de divort.Un lucru sigur este ca amandoi vrem ca divortul sa fie pronuntat , insa nu stim exact ce ar trebui facut pt a nu mai ajunge la al treilea termen.
Data post: Marti, 11 Noiembrie 2008, 22:34
Subiect: RE: Divort
Ar fi mai usor daca as retrage cererea de divort siam inainta o cerere semnata de amandoi din care sa reiasa ca divortul este de comun acord?
:offtopic: Va rog sa nu mai postati mesaje consecutive si nici sa nu mai citati mesajul imediat anterior... Puteti scrie simplu: pentru X sau referitor la ... In afara de asta, pentru adaugarea altor lucruri la mesajul precedent, puteti edita mesajul. Vedeti regulamentul forumurilor pentru acest lucru.
Multumesc pentru intelegere.
Sunt casatorita de pe 13 iulie 2008.L nici 2 sapt de la incheierea casatoriei am inaintat in instanta cererea de divort,la sfatul avocatului,din culpa exclusiva.Motivul principal : nepotrivire de caracter , gelozie , refuz de colaborare.
La primul proces din octombrie s-a cerut o amanare , pt ca sotul meu sa-si angajeze un avocat si sa prezinte o inaintare in fata instantei , sa se ajunga la concluzia ca divortul este din culpa comuna si sa aducem si un martor , acesta din urma urmand sa fie fratele meu , pt ca a locuit cu noi.
Pe 21 noiembrie urmeaza sa fie al doilea proces.Intrebarea este cam cu cat timp inainte trebuie facuta aceasta cerere si cand trebuie depusa , in conditiile in care nu pot plati onorariul avocatului decat dupa proces in totalitate?